Een andere visie

Hoofdpijnklinieken is ontstaan binnen JC Kliniek. JC Kliniek is een cosmetisch chirurgische kliniek waar artsen en chirurgen werken met een achtergrond in de MKA-chirurgie. Wij hebben enkele jaren geleden eigenlijk per toeval ontdekt dat wij chronische hoofdpijn patiënten pijnvrij kregen met onze behandelingen. Omdat wij goede resultaten bereiken bij onze klanten krijgen wij steeds meer aanmeldingen voor onze specifieke behandelingen. Om meer te specialiseren in onze behandelingen en er ook wetenschappelijk onderzoek naar te doen hebben we besloten Hoofdpijnklinieken op te richten.

Een persoonlijke benadering

Uw verhaal en omstandigheden zijn belangrijk voor ons

Hoofdpijn?

Wij helpen iedereen, van dagelijkse hoofdpijn, migraine tot clusterhoofdpijn

Begripvolle hulp bij hoofdpijn

80% succes na 3 maanden. Drie maanden na onze eerste behandeling heeft 50% geen hoofdpijn meer, en 30% heeft een aanzienlijke verbetering.

Wij bieden onze hulp aan

Met onze uitgebreide expertise op het gebied van MKA-chirurgie, gaan wij op zoek naar de mogelijke alternatieve oorzaken van hoofdpijn. Soms kan dit zo eenvoudig zijn als een kunstgebit dat op een specifieke plek drukt. Een andere mogelijke oorzaak kan bijvoorbeeld een pijnlijke tand of kies zijn. Daarnaast zijn er mensen die onbewust knarsen of klemmen met hun gebit, wat leidt tot overbelasting van de kauwspieren en hoofdpijnklachten kan veroorzaken. Wij hebben de expertise om al deze aspecten te onderzoeken en indien nodig te behandelen.

Meer lezen

De impact van hoofdpijn op het dagelijks leven

Hoofdpijn heeft een enorme impact op ons dagelijks leven. Het beperkt ons in onze activiteiten, maakt ons somber en kan zelfs angst en onzekerheid veroorzaken. Bij Hoofdpijnklinieken begrijpen wij dit en willen wij helpen om de last van hoofdpijn te verminderen.

Een beperkende factor

Langdurige hoofdpijnklachten kunnen ernstige beperkingen met zich meebrengen. Het kan zorgen voor ziekteverzuim, waardoor we niet naar ons werk kunnen gaan of onze dagelijkse taken niet kunnen uitvoeren. Ook sociale activiteiten en contacten lijden eronder, omdat we simpelweg de energie niet hebben om eraan deel te nemen. Dit alles kan leiden tot spanningen in het gezin en gevoelens van somberheid.

Angst en onzekerheid

Voor veel mensen gaat hoofdpijn gepaard met angst en onzekerheid. Ze maken zich constant zorgen over wanneer de volgende aanval zal plaatsvinden en hoe hevig deze zal zijn. Dit kan ervoor zorgen dat ze hun dagelijkse leven aanpassen om mogelijke triggers te vermijden, waardoor ze in een vicieuze cirkel van beperkingen terechtkomen. Bij Hoofdpijnklinieken begrijpen wij deze angsten en onzekerheden en willen wij helpen om de controle over hoofdpijn terug te krijgen.

Ervaringen

Deze man had jarenlang clusterhoofdpijn. Door onze unieke visie en behandelingen heeft hij geen klachten meer.

Uiteindelijk (cluster)hoofdpijnvrij!

Henry had 8 jaar lang aanvallen van clusterhoofdpijn. Onze unieke behandeling sloeg aan, en hij heeft geen aanval meer gehad.

Clusterhoofdpijn: 3 maanden na onze eerste behandeling nog steeds aanvalsvrij!

Deze mevrouw heeft sinds kindertijd jarenlang met hoofdpijn rondgelopen. Na onze behandelingen is zij hoofdpijnvrij.

Hoofdpijnvrij na jarenlang chronische hoofdpijn!

Hoe wij kunnen helpen

Hoofdpijnklinieken is gespecialiseerd in de behandeling van hoofdpijn die onvoldoende of niet reageert op gangbare therapieën. Onze artsen en arts-assistenten zijn specialisten op het gebied van de MKA-chirurgie en kijken op een andere manier naar hoofdpijn. Wij richten ons specifiek op chronische spierspanning in het kauwstelsel met begeleidende chronische peesontstekingen.

 

Bij Hoofdpijnklinieken begrijpen wij wat de impact is van hoofdpijn op uw dagelijks leven. Wij weten hoe het u beperkt, somber maakt en soms zelfs angstig en onzeker. Onze doeltreffende therapieën kunnen mogelijk helpen om uw hoofdpijnklachten te verminderen en u weer grip te geven op uw leven.

 

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.