Behandelmethode zeer succesvol

Onze nieuwe behandelmethode zeer succesvol – AHT Advanced Headache Treatment

Hoofdpijn kan een enorme impact hebben op het dagelijks leven en de kwaliteit van leven van mensen. Of je nu lijdt aan clusterhoofdpijn, migraine of spierspanningshoofdpijn, het is belangrijk om een effectieve behandelmethode te vinden die jou verlichting biedt. Bij Hoofdpijnklinieken hebben we sinds enkele jaren, eigenlijk per toeval, ontdekt hoe wij chronische hoofdpijnen ( clusterhoofdpijn, migraine, spierspanningshoofdpijn) kunnen behandelen. Wij kijken op een alternatieve manier naar uw hoofdpijnklachten. Recentelijk hebben we onze methode de naam AHT gegeven en we zijn verheugd om de resultaten met jullie te delen. 

Evaluatie van onze behandeling bij de eerste 150 patiënten in 2022

In 2022 hebben we bij de eerste 150 patiënten met hoofdpijn ons AHT-protocol toegepast. Deze groep bestond uit patiënten met verschillende vormen van hoofdpijn, waaronder clusterhoofdpijn, migraine en spierspanningshoofdpijn. Na een periode van 3 maanden na de eerste behandeling hebben we de resultaten geanalyseerd.

Succespercentage van onze behandeling

Uit onze evaluatie is gebleken dat:

  • 50% van de patiënten volledig hoofdpijnvrij was na 3 maanden.
  • 29% van de patiënten had nog slechts nauwelijks klachten.
  • Een klein aantal patiënten (3%) geen effect ervoer.

Als succes gedefinieerd wordt als het zijn van volledig hoofdpijnvrij of het hebben van nauwelijks klachten meer, dan kunnen we concluderen dat onze behandelingen een succespercentage hebben behaald van 79%. 

Dit is een veelbelovend resultaat voor mensen die kampen met chronische hoofdpijn. 

Hoe werkt ons AHT-protocol?

Het AHT Advanced Headache Treatment-protocol is gebaseerd op het gebruik van onder andere botuline toxine. Door middel van kleine injecties wordt deze stof direct in specifieke spieren in het hoofdhalsgebied geïnjecteerd. 

Onze behandeling is niet alleen gericht op het verlichten van symptomen, en ook op het verbeteren van de algehele kwaliteit van leven. 

We streven ernaar om onze patiënten de vrijheid te geven om weer volop te genieten van hun dagelijkse activiteiten zonder belemmerd te worden door hoofdpijnklachten.

Is ons AHT-protocol geschikt voor jou?

Hoewel ons AHT-protocol veelbelovende resultaten heeft laten zien bij een groot aantal patiënten, begrijpen we dat elke persoon uniek is. Daarom raden we je aan om contact op te nemen met onze deskundige specialisten voor een persoonlijk consult. Zij kunnen je situatie beoordelen en samen met jou beslissen of onze behandelmethode geschikt is voor jouw specifieke behoeften en doelen.

Conclusie

Bij Hoofdpijnklinieken zijn we trots op de successen die we hebben behaald met ons AHT-protocol. Onze evaluatie laat zien dat bijna 80% van de behandelde patiënten na 3 maanden hoofdpijnvrij was of nog slechts nauwelijks klachten had. Door onze wetenschappelijke benadering streven wij ernaar ons succespercentage nog verder te verhogen.